Як рятувалися люди з готелю у Кабулі під час теракту

0
-1
Як рятувалися люди з готелю у Кабулі під час теракту
The Telegraph оприлюднило відео про те, як люди рятуються з готелю у Кабулі під час терористичної атаки, використовуючи протирадла для спусків з балконів номерів.

Відео розміщено на youtube-каналі видання, пише Українська правда.

"Чоловік робить сміливу спробу врятуватися від збройного нападу у люксовому готелі в Кабулі ... Люди використовують простирадла, щоб спуститися з кімнат, заповнених вогнем після вибухів гранат", - зазначає видання.



ЗМІ повідомляє, що внаслідок нападу терористів загинули 6 осіб, 8 осіб отримали травми і поранення. Вочевидь, це були попередні дані, оскільки згодом місцева поліція та ЗМІ наводили дані про більшу кількість загиблих та посраждалих.

За даними місцевих ЗМІ, відповідальність за напад на готель взяв на себе "Талібан".

Як відомо, у суботу внаслідок нападу терористів на готель "Інтерконтиненталь" у Кабулі загинули 18 осіб, серед них 14 - іноземці. Повідомлялося, що серед загиблих - двоє нападників, яких було ліквідовано.

У МЗС повідомили, що внаслідок атаки загинув 1 українець, однак згодом уточнили, що внаслідок теракту кількість загиблих громадян України може бути більшою.

Згодом глава МЗС України Павло Клімкін доповів президенту України про загибель 6 громадян України внаслідок нападу на готель в Кабулі.

Глава держави доручив уряду надати усі необхідну допомогу родинам українських громадян, які загинули в Афганістані та повідомив, що загиблі в результаті атаки на готель - співробітники української авіакомпанії.

BBC з посиланням на дані, отримані від місцевих правоохоронців повідомило, що жервами нападу на готель стали 9 громадян України, 1 громадянин Німеччини, 1 - Греції, 1 - Казахстану, громадянство ще двох загиблих встановлювалося.

Теги: теракт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні