Підприємство «Ковельтепло» купило російський позашляховик

18
12
Підприємство «Ковельтепло» купило російський позашляховик
Підприємство «Ковельтепло» купило російський позашляховик марки «LADA» 2017 року випуску та передало його безоплатно на баланс виконкому.

Восени минулого року міська рада збільшила розмір статутного капіталу підприємства на понад 2 мільйони гривень, - пише "Перший" з посиланням на «Сферу ТВ».

Керівництво «Ковельтепло» замість зменшення тарифів для населення, просить у виконкому дозвіл на придбання автомобіля «LADA» за рахунок свого фонду розвитку. 27 листопада виконавчий комітет одноголосно схвалює цю купівлю.

Не чекаючи затвердження даного рішення на сесії міської ради, наступного дня уклали договір із ТОВ «НОВІ АВТО» про купівлю іномарки за 319 900 гривень. 28 грудня сесія міської ради таки затверджує рішення виконкому, що дозволило купити машину російського автопрому.

І в той же день Ковельський міський голова Олег Кіндер підписує розпорядження про безоплатну передачу з «Ковельтепло» на баланс виконкому автомобіля «LADA».

До речі, це не перший випадок на Волині. Влітку минулого року оновив свій автопарк Сільськогосподарський виробничий кооператив «Урожай», зареєстрований у с. Забороль Луцького району. Підприємство придбало новенький КАМАЗ, виготовлений в Росії.

Детальніше - у сюжеті

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комунякі!!!
Відповісти
це правда ковельтеплом керуе падло з партбилетом
Відповісти
Як жити далi..?
Відповісти
А чому ви російський газ купуєте? Чи російські міндобрива? Чому тролейбуси луцькі з російськими двигунами? Чому порошенко завод має в росії?чому ?чому? Чому? Тай взагалі, як ця нива потрапила на територію України? Чому митниця пропустила!!! Який жах, яка підстава
Відповісти
Зрада зрадна!!!
Відповісти
Непристойно поганий вчинок.
Відповісти
Ця новина не варта в єдиного яйця. Ну й що такого що придбали автомобіль російського походження. Наше суспільство явно хворе. Це бізнес і він не має жодного відношення до війни на Сході. Можна подумати що якби вони придбали автомобіль європейського виробника, завтра би припинилася війна. Треба врахувати що аналогічне авто з Європи коштує разів в 5 дорожче і швидше за все у Ковельтепло просто не має таких коштів. На мою думку треба припинити перенесення війни в сферу торгівлі. Товарооборот З Росією займає 30 відсотків в загальній структурі торгівлі і якщо її повністю припинити наша країна стане банкротом. А це значить що не буде коштів для фінансування Армії в тому числі. Це лише тупі і розумово обмежені не розуміють таких простих істин.
Відповісти
ты падло назовись и я тоби докажу гнида сепарська хто тут розумово обмеженый..козел лаптеносый.
Відповісти
Хто це зробив відправити в ато
Відповісти
То може кацапам просто давати гроші на зброю, якою вбивають українських патріотів
Відповісти
Можна і дати...
Відповісти
А по іі*** ні тобі теж дати?!
Відповісти
Саме з Порошенка і треба почати... Чому він веде бізнес в росії
Відповісти
Автомобільний завод "Богдан" в Луцьку простоює, а двигуни, транспорт купляють в Росії. То хто в цьому винен, народ?
Відповісти
Ти що ох.єл?
Відповісти
Ти хочеш гроші дати, чи даєш? Правильно написали куди тобі дати, ханирік
Відповісти
не за свой счет. а за счет ковельчан... а с какого то рожна бойко так запереживав за виконком..шо выборы скоро...шкода ци монопалисты граблять ковельчан як хочуть..прийде час буде украинська влада котам жирным все пригадаем.
Відповісти
Павло! Деж вас тут стільки російськомовних коментаторів націоналістів москалів набралось??? Дивись, які правильні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні