--> Уперше команда з України змагається на чемпіонаті світу з авторського морозива | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Уперше команда з України змагається на чемпіонаті світу з авторського морозива

0
6
Уперше команда з України змагається на чемпіонаті світу з авторського морозива
Уперше Україна бере участь у чемпіонаті світу з авторського морозива, фінал якого урочисто відкрився в суботу в італійському містечку Ріміні та триватиме чотири дні.

Країну представляє команда з київської студії морозива Gelarty, - інформує Голос Америки.

Заявки на участь у чемпіонаті подавали 109 команд із 16 країн світу. Хоча українська команда подала заявку за чотири місяці до його старту, в той час як у всіх інших команд було два роки на підготовку, її обрали однією з 12 найкращих, які пройшли у фінал.

Серед завдань, які стоять перед учасниками – зробити фігуру з карамелі висотою 1 метр 20 сантиметрів, на якій представити чотири десерти з різних видів шоколадного морозива, а також приготувати морозиво з невідомих наперед інгредієнтів.

Українську команду з п’яти людей очолює українець із псевдонімом Массімо Джеларті, засновник студії морозива Gelarty. Заклад відомий своїми кулінарними експериментами: шеф-кухарі готують з морозива піцу та суші, а також доповнюють ним салати, закуски, перші й основні страви.

Массімо Джеларті вирішив відкрити власну студію морозива після того, як глибоко розчарувався в індустрії:

«Ми перевинайшли морозиво: відновили стародавню технологію і повністю відмовилися від синтетичних компонентів. Ми готуємо морозиво виключно з натуральних інгредієнтів і заморожуємо просто на очах у гостей. Я відтворив суть морозива — короткого моменту найвищого задоволення, який не може і не повинен місяцями лежати в холодильнику».

Шеф-кухарі Gelarty змішують натуральні інгредієнти на очах у гостя, а роли з морозива готують просто на крижаному столі.

«Я завжди мріяв зробити таке морозиво, щоб хотілося спробувати всі сорти до єдиного. Я вірю, що морозиво – це особлива магія, і щоразу готуючи нове, відчуваю себе чарівником у власному шоу», – розповідає Массімо Джеларті.
Теги: морозиво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні