Влада міста не говорила з Прилуцьким, - Яковлев

3
1
Влада міста не говорила з Прилуцьким, - Яковлев
Колишній перший заступник луцького мера, представник Волинського центру розвитку урядування Тарас Яковлев стверджує, що Луцьк не виконує свою частину домовленостей перед Прилуцьким.

Яковлев переконаний, що об'єднання навколишніх сіл з Луцьком можливе лише після того, як договір про співпрацю буде дотриманий до кінця, - пише "Конкурент".

"Основна проблема, яку я ставлю в претензію владі Луцька, це те, що вони не говорили з Прилуцьким. Також, це стосується і Підгайців, і Гіркої Полонки. Не можна змусити села це зробити, або сподіватися, що вони погодяться з першого разу. Потрібно мати стратегію", - каже Тарас Яковлев.

"Давайте поміркуємо: що село має від об'єднання з Луцьком? Чисто гіпотетично, можна припустити, що на вільних земельних ділянках, керівництво міста, залучивши інвесторів, зможе збудувати виробництво, логістичний центр, якісь торгові центри. А податкові гроші можна буде вкладати і в розвиток Луцька, і в розвиток села", - розповів він.

Представник Волинського центру розвитку урядування заявив, що мешканці сіл мають побачити, якими будуть вигоди об'єднання з Луцьком.

"Але люди не хочуть думати про таку далеку перспективу, вони хочуть бачити, що отримають сьогодні. Для цього, ми ходили до селян і питали, що їх цікавить, чого вони потребують. Ми все позаписували і розпочали роботу над договорами про співпрацю. Ми планували їх підписати, повністю виконати і тоді б останнім пунктом стояло об'єднання", - розповів Тарас Яковлев.

"Діюча влада ж зробила по-іншому. Голови Підгайців та Гіркої Полонки дізналися про відповідний проект рішення із засобів масової інформації. Це правильно? Ні! Таке рішення потрібно готувати лише тоді, коли пройшли серйозні переговори. Хай влада зверне на це увагу", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Луцьку що,вже є влада.Це щось нове.
Відповісти
УКРОПівський ПОЛІШУК докерувався, разом із продажним замполітішком пустоцвітом
Відповісти
З такою міськрадою скоро обласним центром стане Ковель.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні