У селі під Луцьком незаконно відстрілюють собак

1
-1
У селі під Луцьком незаконно відстрілюють собак
У дачному масиві села Боголюби в Луцького району впродовж останніх кількох років відбувається незаконний відстріл собак. Днями поранили ще двох псів.

У редакцію ІА Волинські Новини звернулися захисники тварин, які не знають, як завадити лиходіям, адже собак відстрілюють вже не один рік.

«На дачному масиві є собаки, які вже прижилися, хтось тримає їх у себе на території, а решта тварин приходить з села. І от днями знову стався черговий інцидент: підстрелили двох хазяйських псів. До речі, їх нещодавно стерилізували. Собаки були на території дачі, але там немає загорожі і собак бояться прив’язувати на ланцюг, адже негідники підходять упритул та стріляють.

Хто це робить – досі невідомо. Собак ми завезли до ветеринара, на щастя, вони не сильно постраждали і вижили. Картеч зі зброї попала їм в лапи, її дістав ветеринар. У зв’язку з цим я звернулася в поліцію. Слідчий каже, що зараз справою зайнялися. Вочевидь це робить хтось із власників дачної ділянки», - розповідає волонтер Валентина Шевцова.

Зауважимо, що відстріл собак заборонений законодавством України із 2006 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли вже почнуть депутатів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні