У Луцьку розшукують водія, який збив 17-річну дівчину

1
-3
У Луцьку розшукують водія, який збив 17-річну дівчину
Правоохоронці розшукують водія, який збив неповнолітню дівчину на переході.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Нагадаємо, автопригода трапилася у понеділок, 8 січня. Водій автомобіля «Opel Omega» на польській реєстрації збив 17-річну дівчину і втік з місця аварії.

Наразі постраждала перебуває у тяжкому стані в реанімації.

У неї закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Дитина в сопорі (патологічний стан, що характеризується глибоким пригніченням свідомості, - ред.), має множинні забої, садини обличчя та тулуба.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Вона лежала вся перекручена»: подробиці аварії, у якій постраждала 17-річна дівчина

Відтак, поліцейські розшукують автомобіль «Opel Omega» темного кольору з номерами державної реєстрації Республіки Польща, у яких є літери WGR та цифри 14.

За цим фактом відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Аби встановити всі обставини ДТП, слідчі просять свідків автопригоди невідкладно звернутися до поліції за наступними номерами телефонів: 050-257-89-18 або 102.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно в розшук подати пані Южаніну і пана Авакова за їх злочинну бездіяльність, яка призвела до гибелі тисяч людей через бляхі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні