--> На Волині на Різдво втопився 18-річний хлопець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині на Різдво втопився 18-річний хлопець

0
3
На Волині на Різдво втопився 18-річний хлопець
Неподалік села Велика Глуша Любешівського району у болоті за невідомих обставин втопився 18-річний Андрій Рябіїк.

Трагедія сталася у ніч на 8 січня.

Близько 7 години ранку в поліцію зателефонував батько зниклого, і повідомив, що син не повернувся додому і перестав піднімати слухавку.

Згодом з’ясувалось, що незадовго до смерті юнак відпочивав у будинку культури села Велика Глуша.

Хлопець вчився у медучилищі, мешкав у селі Погулянка. Як розповідають родичі померлого, незадовго до зникнення він телефонував батькові і казав: “Тату, забери мене звідси, бо мене тут уб’ють”.

Окрім того, односельчани переповідають, що товариші по різному розповідають, як закінчився їх відпочинок. “Селом гуляє дуже багато версій, як загинув Андрій” – розповів один з односельчан померлого.

Хлопця шукали увесь день. Знайшов його дільничний поліцейський у болотистій водоймі, що приблизно за півкілометра від будинку культури, в якому Андрій відпочивав тієї ночі. Один з очевидців розповів: ноги хлопця були у воді, тіло – на березі.

“На відстані 400-500 метрів від села у болотистій місцевості було виявлено труп. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявили” - прокоментували у поліції.

“Тіло направили на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті. Попередня причина – утоплення”, - кажуть правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні