На Святвечір у Луцьку до смерті побили жінку

19
-8
На Святвечір у Луцьку до смерті побили жінку
У Луцьку в районі РАЦСу побили та пограбували жінку. Від отриманих травм вона померла у лікарні.

Про це повідомив власкор «Волинь24».

Шокуючий випадок трапився 6 січня, близько 20:00, у районі РАЦСу.

Жінку 1975 року народження доставили у лікарню з численними гематомами голови. Вона боролася за життя декілька годин, але близько 02:00 ночі померла від отриманих травм.

Як зазначив кореспондент, у неї була розірвана селезінка та пошкоджена печінка.

Родичі померлої заявили, що її також пограбували: при жінці не виявили сумочки, мобільного телефону та інших речей.

Жінка була неодружена та проживала у Струмівці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А можe то на Молоді, бо вчора вeсь вeчір і сьогодні вранці поліцeйські в районі містeчка активно щось шукали.
Відповісти
На Молоді, на зупинці біля Грона
Відповісти
Який жах.Це ж не окраїна якась.І не ніч глуха.Таке могли зробити тільки якісь наркоши або нюхоши,або алкашня .Хіба поліцаї не зкають,хто на районі цим займається?Або ,чи важко дізнатися?Два варіанти: НЕ ХОЧУТЬ,НЕ МОЖУТЬ.У двох випадках НЕПРИДАТНІ.
Відповісти
Освітлення в місті останні роки -жахливе й небезпечне. Нещасна жінка((
Відповісти
Яка різниця центр чи окраїна ? У вас що , голуба кров ?
Відповісти
Треба ставити у місті побільше камер, і кастрацію для соціопатів вводити, з примусовим подальшим поміщенням у психлікарню - це якщо до злочмну ще діло не дійшло, а в іншому випадку - ламати череп на місці!
Відповісти
Ви всі такі розумні культурні а всі ішні алкоголікі і алкаші!!! Як раз якщо до до цьго дикого випадку причетні такі люди - їх найдуть швидко іпідуть здавати щось і все... А якщо це зробили ну гаприклад два нетверезих правохоронця - приставали - невийшло почали бити і вбили а речі взяли щоб іншу версію розглядали... Кожень день ми чуємо про пригоди поліції і т.д. Хто веде статистику злочинності серед правоохоронців - НІХТО це ще й мабуть таємна інформація!!! Ви кажете вони не працюють - як раз навпаки - тільки роблять вони те що важають за потрібне - там де прибуток більше. Що сталося в Княжичах - грабити лізли один поперд одного!!! А ВИ ДУМАЄТЕ ЩО ВОНИ ВАС БУДУТЬ ОХОРОНЯТИ - ВИ СМІШНІ ІДІОТИ!!!
Відповісти
Нормальну міліцію розігнали яка все в місті знала і контролювала, такого жахіття не було, а створили поліцію і молодь зелену понабирали - от і наслідки...
Відповісти
твоя "нормальна міліція" займалась розбоєм прямо у міськвідділі.
Відповісти
цей ппць має докотитись до кожного тупого стрибунця. молюся, щоб не повиїжджали скоти з країни. щоб не встигли.
Відповісти
не місто а свинарник
Відповісти
Правельно я думаю коли цьому всьому буде кінець!!!!! Жах 90 роки
Відповісти
"Докотилась Україна до самого краю...".Вільний продаж зброї для самозахисту вже просто перезрів.Луцьк-це "взірець" керування країною.Ні влади,ні відповідальних,одні брехуни і злодії...
Відповісти
І знову риторичне запитання-що будемо робити,лучани?Як захистити себе,свою родину,близьких і просто хороших людей.Можливо потрібно вже ці питання прямо поставити владі,якої правда в нас немає,але мовчати вже неможливо...
Відповісти
Пeвно малося на увазі, що тут більшe ходить людeй, можливо й поліціі, кращe освітлeння, нібито бeзпeчнішe.
Відповісти
Дожилися, що страшно вийти на вулицю такого не було навіть при Януковичу. Наслідки реформ. В поліції одні хоббісти, а де професіонали?
Відповісти
Таких злочинців треба садити довічно, або дати на суд родині загиблого. На міліцію і владу надіятись годі, їх не має ні в місті, ні в державі.
Відповісти
При совєтах були дружинники, ходили міліціонери по місту, а зараз поліцаї європейські розгулюють попарно на крутих машинах, ще й за це отримують шикарну зарплату. Треба лучанам організовано вийти на пікет до міліції, прокуратури і т.д. ми ж люди і повинні захищати свої права ...
Відповісти
Навіть звірі так не поводяться, як нинішня деградована молодь, яка кинута державною на призволяще. Робіт немає, немає ніякої відповідальності. І саме головне немає закону, а тому й робить кожен що хоче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні