--> Звільнений з полону атовець розповів, як його катували бойовики на Донбасі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Звільнений з полону атовець розповів, як його катували бойовики на Донбасі. ВІДЕО

1
-5
Звільнений з полону атовець розповів, як його катували бойовики на Донбасі. ВІДЕО
Боєць "Азову" Євген Чуднєцов, якого звільнили з полону бойовиків, розповів про тортури, яким його піддали бойовики ОРДЛО.

В інтерв'ю Чуднєцов розповів, що у полон він потрапив ще у лютому 2015 року поблизу населеного пункту Широкине, - повідомляє Українська Правда з посиланням на Громадське радіо.

За його словами, українська сторона давала запити на його обмін за час його перебування у полоні понад 10 разів, однак бойовики весь час це питання відтерміновували, не пояснюючи, чому.

"У списках (СБУ - ред.) на передачу я був з самого початку, щойно тут дізналися, що я потрапив у полон. У цих списках мене постійно пересували і пересували, не хотіли віддавати. Чому - треба зателефонувати Захарченку (ватажку бойовиків ОРДО - ред.), це вони пересували, а не українська сторона", - зазначив він.

Чуднєцов також розповів, що бойовики вибили йому зуби.

"Вибили плоскогубцями, хотіли вирвати. Це не перекручена інформація. Одні писали, що вони у мене самі випали. У січні у мене зуби ще цілі, а в лютому вже немає, вони не могли так швидко випасти", - розповів Чуднєцов.

За його словами, він бойовиків не запам'ятав: "Висувати якісь претензії - до кого? До людини з вузькими очима у балаклаві?".

"Росіяни там були. Але не лише росіяни", - зазначив він.

Чуднєцов розповів, що їх, як військовополонених, возили під Дебальцеве "збирати гільзи від снарядів - щоб вони їх потім на метал здали, може, водки хотіли купити".

"Тоді нас охороняли четверо "дружніх" бурята. Точніше якута", - зазначив він.

Він також повідомив, що одному з українців вдалося втекти з полону від бойовиків. Планувалося, що Чуднєцов втече з ним разом, але тоді його перевели до ізолятора тимчасового утримання.

"Його відвезли на роботу, бойовики відволіклися і він втік", - розповів "азовець".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У сєпарів страшенна злість на вояків з "АЗОВА",які першими стали на захист УКРАІНИ ! --- Ось весь секрет !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні