--> Сирість та сморід: лучани скаржаться на затоплений підвал багатоповерхівки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сирість та сморід: лучани скаржаться на затоплений підвал багатоповерхівки

3
6
Сирість та сморід: лучани скаржаться на затоплений підвал багатоповерхівки
У луцькій багатоповерхівці затоплює підвал.

На постійні проблеми з каналізаційною трубою, яка протікає, скаржаться мешканці будинку на вулиці Кравчука,4.

Люди кажуть, що вже кілька років поспіль страждають від постійного смороду та води у підвалі. Мешканці бояться, що сирість та вода можуть зруйнувати стіни будинку.

"Це страхіття і це постійно отак затоплює. Коли люди заходять до нас у під'їзд, то дивуються, як ми можемо в такому смороді жити. До того ж це ще й антисанітарія. У нас в будинку багато маленьких дітей живе, це і їх здоров'ю може зашкодити", - бідкається жителька.

За словами мешканців, вони постійно звертаються до М.Ж.К., аби ті викачували воду. Іноді таку процедуру доводиться проводити кожні два дні.

Найбільше від затопленого підвалу страждають мешканці першого поверху, на стінах у їхніх квартирах вже можна навіть побачити грибок.




До слова, журналісти видання Волинь24 зателефонували до депутата Андрія Козюри, який відповідає за округ, де розташований будинок та до директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася. Вони зазначили, що про таку проблему почули вперше та ніхто з мешканців з такого питання до них не звертався.

До слова, це не єдина проблема, яка виникає у цьому будинку. Раніше, на початку листопада минулого року, мешканці скаржилися на відсутність опалення у багатоповерхівці.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЖЕК чи ОСББ ?
Відповісти
На Гордіюк 41 така сама ситуація.Дірки в трубах жековці скотчем мотають, в підвалі мокро.Сирість іде на панелі будинку,а мешканці перших поверхів страждають від грибка на стінах.
Відповісти
Читайте законодавство.Закон України"Про право власності в багатокв.будинку".Ви власники спільного майна і самі вирішуєте свою долю.Всі будинки зняті з балансу ЖЕКів ще з вересня 2016р.А поки управлінці згідно Закону не призначені,продовжують "утримувати"ЖЕКи.Як вони це роблять,бачите самі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні