У Луцьку хочуть встановити «розумні» світлофори

2
5
У Луцьку хочуть встановити «розумні» світлофори
У Луцьку встановити планують розумні світлофори, які реагуватимуть на порушення та регулюватимуть рух залежно від інтенсивності транспортного потоку.

Усі сорок міських світлофорів для цього переобладнають, біля них встановлять камери і об'єднають в одну систему, - повідомляє 12 канал.

Проект реалізують за грантові кошти, йдеться про суму 820 тисяч євро, а це понад 25 мільйонів гривень. Також, у рамках програми відремонтують сімсот метрів дороги по вулиці Рівненській, встановлять на цій вулиці нові світлофори. Оновлять освітлення і по вулиці Конякіна.

Проект Луцька та Холма уже переміг, до кінця січня міста підпишуть договір із донором − Європейським союзом. Потім в обласного центру буде рівно 18 місяців для виконання усіх робіт та для того, аби прозвітувати про витрачені гроші.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Встановлення камер на 40 ІСНУЮЧИХ!!! світлофорів та підключення до інтернету коштує 820 тисяч евро? Це просто....
Відповісти
А спі.дити. Нам теж треба жити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні