Чим шкідливі для здоров'я Wi-Fi-роутери

4
6
Чим шкідливі для здоров'я Wi-Fi-роутери
Wi-Fi негативно впливає на людський організм, стверджують вчені.

Про це із посиланням на Ukr.Media повідомляє Експрес.

Підвищує рівень окисного стресу

Дослідження в 2016 році дійшо висновку, що тривалий електромагнітний вплив, до розряду якого належить і Wi-Fi-роутер, спричиняє підвищений рівень реактивних кисневих субстанцій і зниження антиоксидантного захисту організму. Це може призводити до окисних пошкоджень мозку і печінки.

Порушує розвиток нирок у плода

Журнал Bioelectromagnetics опублікував дослідження, яке засвідчило, що під впливом Wi-Fi у новонароджених щурів відзначається затримка з розвитком нирок.

Уповільнює рухливість сперматозоїдів

Опубліковане в журналі Fertility and Sterility дослідження засвідчило, що Wi-Fi негативно впливає на рухливість сперматозоїдів. Такі висновки вчені зробили після того, як отримали зразки сперматозоїдів від 9 здорових чоловіків.

Викликає безсоння

Цілком можливо, що ваше безсоння не є результатом робочого стресу, а виникає через вплив Wi-Fi. У 2013 році вчені з'ясували, що Wi-Fi-хвилі негативно впливають на мозок у стані сну щурів. Зокрема вони порушували зміну фаз сну. Можливо, саме через це багато людей вимикають роутер на ніч.

Викликає рак

Постійний вплив електромагнітних полів може спричинити розвиток раку. Ще в 1979 році дослідники довели, що діти, які померли від раку, мешкали в будинках, в яких зазнавали потужнішого впливу електромагнітних полів, порівняно з іншими помешканнями.
Теги: здоров'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будь який електромагнітний вплив шкідливий для здоровя,даже електрочайник небезпечний..тільки про це замовчують!
Відповісти
Чайники 2,4 ГГц не випромінюють!
Відповісти
Щоб вони не дослідили,ніхто від них не відмовиться.інтернет затягнув увесь світ.всюди є вай фай.і далі його буде ще більше
Відповісти
Ни одного официального исследования, даже ссылок на источники нет. Так можно писать про что угодно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні