В Україні з'явився новий лідер брендового одягу

0
-1
В Україні з'явився новий лідер брендового одягу
Україна продовжує залишатися цікавою для міжнародних торговельних мереж. Серед нових брендів і торговельна марка родом з США — Under Armour.

Про це повідомили в Асоціації рітейлерів України, - пише BisinessUA.

Under Armour – відносно молодий бренд, заснований американським футболістом Кевіном Планком у 1996 році. Зараз Under Armour вже обігнав за продажами в США компанію Adidas, поступаючись лише світовому лідеру в спортивному одязі – Nike.

Як результат, у 2016 році бренд вперше потрапив у рейтинг найбільш інноваційних компаній світу від Boston Consulting Group, ставши в одному ряду з Apple, Google, Microsoft і іншими високотехнологічними гігантами.

У 2016 році Under Armour збільшив свої продажі на 22%, до $4,8 млрд: в основному — за рахунок зростання продажу взуття на 50%. Підтримати темпи зростання компанії допомогла і експансія в країни Європи й Азії.
Теги: бренд, одяг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні