--> Сервісний центр МВС у Луцьку відкрили... без Авакова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сервісний центр МВС у Луцьку відкрили... без Авакова

1
10
Сервісний центр МВС у Луцьку відкрили... без Авакова
У Луцьку офіційно відкрили ювілейний, 50-тий сервісний центр МВС.

Відкриття відбулося з п’ятої спроби. Структура працює з 12 грудня, проте офіційну презентацію постійно відкладали − чекали на приїзд міністра внутрішніх справ. Арсен Аваков так і не приїхав − прислав заступницю, - повідомляє 12 канал.

Сервісний центр у Луцьку − ювілейний, 50-тий. Керівництво МВС запевняє, що в пріоритеті − висока якість стандартів надання сервісних послуг. Цього поки не помітили ті люди, які зранку стояли за те, щоб отримати посвідчення водія нового зразка.

Правоохоронці кажуть, що таке явище − тимчасове. Усьому причина − чутки, що посвідчення водія старого зразка діятимуть лише до нового року. Силовики запевняють, що і в 2018 ще довго можна буде їздити зі старими документами.

У сервісному центрі можна зареєструвати авто, отримати чи замінити посвідчення водія, взяти довідку про несудимість. Правоохоронці запевняють, що все − без корупції. Кажуть, що обслуговують без обідніх перерв з вівторка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 та у суботу з 9:00 до 16:45. Також працює контакт-центр, який щоденно приймає понад 200 дзвінків.

Окрім Луцька такі установи діють у Камені-Каширському, Ковелі та Нововолинську.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На тендер брали довідку про несудимість тут http://salex-lcc.com.ua/dovidka-pro-nesudimist-rivne.html замовник дав 5 днів, довелось шукати інші варіанти крім сервісного центру МВС
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні