--> Із новими спеціальностями та без боргів: розповіли про досягнення Луцького політеху | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Із новими спеціальностями та без боргів: розповіли про досягнення Луцького політеху

1
-10
Із новими спеціальностями та без боргів: розповіли про досягнення Луцького політеху
У Луцькому національному технічному університеті підбили підсумки роботи у 2017-му році.

Про це йшлося у п’ятницю, 29 грудня, під час прес-конференції.

На захід прийшли заступник голови наглядової ради, директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, директор «Західна Нафтова Група» Юрій Корецький, викладачі вишу.

«Є маса проблем, які треба вирішувати, дискусійних питань, але у нас потужний колектив. Моя місія – зберегти все те, що створив Віктор Божедарник. Ми хочемо бути успішним вишем і відкрили 20 нових спеціальностей», - зауважив на початку зустрічі ректор університету Петро Савчук.

За словами Петра Савчука, цьогоріч університету вдалося набрати чимало контрактників, що дозволило виплатити премії викладачам, закрити борги перед ДКП «Луцьктепло». Окрім того, завдяки виділеним 1,5 мільйона гривень з обласного бюджету вдалося завершили реконструкцію кафедри для підготовки військових.

«Ми пишаємося, що все-таки ми змогли зробити перші кроки і виграли три проекти, ще частина бореться. Ми домовилися з керівником митниці Віктором Кривіцьким, що митники будуть вчити наших студентів митної культури і митних аспектів. Ще два проекти стосуються створення Міжнародного центру розвитку кар’єри, а також спільно з Брестським технічним університетом ми напрацьовуватимемо середовище, щоб допомагати малому і середньому бізнесом», - розповів ректор вишу.

Викладачі університету обмінюються досвідом з колегами з Польщі, Німеччини, Словаччини.

Наступного року у ЛНТУ планують відкрити декілька нових спеціальностей, працювати у напрямку агрономії, біомедичної інженерії та ряду спеціальностей медичної галузі, розпочати реставрацію Будинку офіцерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Студентів тримають ,як дійних корів...Випускають безграмотних спеціалістів, які потім успішно працюють на Варшавці або возять сигарети.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні