Артем Віндюк звернувся до земляків з подякою

0
13
Артем Віндюк звернувся до земляків з подякою
Ковельчанин Артем Віндюк, якого звільнили з полону ордловців, звернувся з подякою до волонтерів та земляків.

Відео опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер, помічниця народного депутата України Степана Івахіва Наталія Попова.

"73 наших Герої визволені з полону ОРДЛО.. Серед них – Волиняни Артем Віндюк і Володя Гізун ... Після неймовірної зустрічі в Бориспілі, глибоко вночі всіх звільнених з родинами доставлено по медзакладах – військових у військовий Шпиталь, цивільних – у Феофанію. Там вже чекали лікарі і волонтери", – йдеться в дописі Наталії.

"ВСІХ було одразу розподілено по відділенням на обстеження, лікування та відпочинок. Ранком починаються аналізи, обстеження та робота зі спеціально підготовленими психологами, вирішення юридичних питань... Всі дуже хочуть додому, але погоджуються лишитися..." – зазначила вона.

"Всі родини, що зустрічали, забезпечені державою вже другу добу житлом в отелі , транспортом та харчуванням. Про державницьку організацію зустрічі звільнених напишу окремо – такого я ще не бачила... РЕСПЕКТ ПРЕЗИДЕНТУ І КОМАНДІ..» – зазначила Попова.

«УВАГА!! В першому відео Артем звертається до земляків-волинян!!» – прокоментувала відео Попова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні