У луцькому Будинку офіцерів вчитимуться студенти

4
1
У луцькому Будинку офіцерів вчитимуться студенти
У луцькому Будинку офіцерів планують створити корпус волинського вишу.

Про це під час зустрічі у стінах Луцького національного технічного університету 27 грудня розповів ректор Петро Савчук.

Так, у центрі Луцька хочуть облаштувати приміщення для навчання, обміну знаннями у студентському середовищі, різноманітних інтелектуальних зустрічей.

«Це буде так званий Дім мови і культур. Ми зараз напрацьовуємо проектно-кошторисну документацію на реставрацію приміщення. На це треба близько мільйона гривень», - зауважив Петро Савчук.

Окрім того, на другому поверсі Будинку офіцерів облаштують хостел.

Також у приміщенні буде офіцерська школа. Нині ведуться перемовини з Міноборони, аби там долучилися до співфінансування проекту.
Теги: лнту
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що суки не можете ковтнути щоб приватизувати?
Відповісти
справді? хостел? і це буде "навчальний" корпус? для чого ЛНТУ корпус в центрі міста і в історичній споруді? дуже все це дивно...
Відповісти
Питання в іншому:Який длбойоб передав цей Будинок ЛНТУ,який ну зовсім не потрібний університету? Савчук різними маніпуляціями вішає лапшу всім нам лучанам,що відкриє в ньому і сам не знає ЩО. БУДИНОК ОФІЦЕРІВ!!!_для ОФІЦЕРІВ ігромадян міста,як культурний центр.Тим більше,що на слідуючу осінь на постійне місце дислокації прибуває авіабригада з Бельбеку,яка тимчасово дислокується в Миколаєві.Так,що Будинок офіцерів повинен працювати за його прямим призначенням!!! Крапка!!!
Відповісти
Савчук нічого з нього не зпробить. Це дрібязкова, тупа людина, випадкова в освіті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні