У Луцьку чоловік з маленьким сином пограбував аптеку, - ЗМІ

1
7
У Луцьку чоловік з маленьким сином пограбував аптеку, - ЗМІ
У Луцьку чоловік з маленьким сином викрав 600 гривень з аптеки.

Інцидент трапився в аптеці на проспекті Волі, - пишуть Факти.

За словами співробітниці, вона тільки відкрила аптеку, коли в приміщення зайшов чоловік з маленьким синочком на плечах. Жінка залишила быля касового апарату 600 гривень і відволіклася на секунду. Коли ж повернулася, то ні грошей, ні відвідувачів вже не було.

Перелякана вона кинулася за чоловіком, але той перейшов через проспект і зник у дворах. Тоді аптекарка повернулася назад і натиснула «тривожну кнопку».

За кілька вулиць від центрального проспекту правоохоронці побачили і затримали схожого на зловмисника чоловіка з маленькою дитиною на плечах. Сам 33-річний затриманий зізнався в скоєному.

Виявилося, що затриманий чоловік вів свого сина в садок і по дорозі зайшов в аптеку. Побачивши велику суму грошей, що лежить на прилавку біля каси, він і вирішив поживитися.

Після того як затриманий батько в супроводі правоохоронців завів дитину в дошкільний дитячий заклад, його самого доставили у відділення поліції. Вже там з'ясувалося, що горе-батько раніше мав проблеми з законом і встиг побувати в місцях позбавлення волі.

За фактом нового злочину відкрили кримінальне провадження.

Батьку "світить" покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
років вісім впаяють. організована злочинна група, в сина був предмет, схожий на пістолет, тягне на розбій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні