На Волині голову РДА, якого судили за хабар, призначили на керівну посаду

3
1
На Волині голову РДА, якого судили за хабар, призначили на керівну посаду
Скандальний голова Іваничівської РДА Віктор Березюк повернувся у владу.

Колишній голова Іваничівської райдержадміністрації Віктора Березюка став заступником голови ОТГ.

22 грудня під час сесії Іваничівської селищної ради голова громади Федір Войтюк запропонував депутатам затвердити кандидатуру Віктора Березюка на посаді заступника голови з гуманітарних питань, пише Буг.

Віктор Березюк ознайомив присутніх зі своєю біографією. Зокрема, зауважив, що у 1994-му році перейшов на роботу в Іваничівську районну державну адміністрацію, де обіймав різні посади: від начальника відділу соціально-економічного розвитку до голови адміністрації. Останні роки працював в підприємницькій структурі, у приватного підприємця Петра Сопронюка.

Нагадаємо, 18 серпня 2009 року голову Іваничівської РДА Віктора Березюка затримали на хабарі. Посадовець взяв 15 тисяч гривень за сприяння у підготовці документів для проведення аукціону щодо земельної ділянки у селі Древині Іваничівського району, площею 3,08 гектара.

Суд визнав Віктора Березюка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабаря у великому розмірі службовою особою), і засудив його до 5 років умовного покарання «з позбавленням права займати посади, пов'язані із організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями в органах державної влади та управління на строк три роки та позбавленням п’ятого рангу державного службовця».

Колишній високопосадовець має приступити до роботи з 2-го січня 2018 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так от для чого необхідне ОТГ))) Об'єднуватись потрібно як мінімум щоб колишній криміналітет зміг прийти до влади і на районних рівнях))).
Відповісти
"Віктор Фьодорович!" Ураааааа!!!!!
Відповісти
Гапка пий зеленку!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні