З головної ялинки Ковеля поцупили прикрасу

0
3
З головної ялинки Ковеля поцупили прикрасу
З головної ялинки Ковеля злодії вкрали одну з її прикрас - зірку, якими щільно «вкрита» новорічна красуня.

Про це пише Про Ковель.

Ця прикраса має цікаву будову: вона складається з двох чотирикутних конструкцій, накладених одна на одну, котрі підключені до загальної системи святкової ілюмінації. Цілий ряд таких зірочок-іграшок розвішані у нижній частині дерева, звідки й зникла одна із них. Певно, туди було найлегше злодіям дістатися.

Після такої варварської наруги над новорічним дерево воно помітно «потускніло», адже була нещадно пошкоджена загальна система підсвічування.

Це, звісно, помітили комунальники. Вони оглянули дерево і недорахувалися однієї з її прикрас. Потім викликали поліцію. Наразі правоохоронці шукають злодіїв , які вкрали зірку вартістю 1604 гривень.

А тим часом КП «Добробут» швидко відновив роботу ілюмінації і тепер ялинка знову яскраво сяє.

На апаратній нараді у міського голови градоначальник Ковеля Олег Кіндер жорстко відреагував на злодійські передноворічні витівки невідомих.

«Мене - це варварство просто дивує. Ну як можна взяти, здерти з дерева зірку, вкрасти… На скільки люди не поважають те, що робиться для громади. Це просто варварство. Більше ніякі словами не можна підібрати», - висловився Олег Кіндер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні