--> Луцьк потопає у темряві: ввечері люди йдуть навпомацки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк потопає у темряві: ввечері люди йдуть навпомацки

1
-4
Луцьк потопає у темряві: ввечері люди йдуть навпомацки
Лучани скаржаться на відсутність вуличного освітлення.

Про це написав Роман Романюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вже не перший місяць у Луцьку – ТЕМРЯВА на вулицях у вечірній та нічний час! На багатьох вулицях, часто навіть центральних, не горить жоден ліхтар! Прикро, що діти мають повертатися зі школи, дорослі – з роботи практично навпомацки. Одна справа, що незручно, інша – небезпечно! Темрява на вулицях – чи не основна причина підвищення рівня злочинності в місті", - йдеться у дописі.

"У цій ситуації незрозуміла позиція міської влади. Невже їм байдужа безпека жителів міста? Неосвітлені міста сьогодні зазвичай асоціюють із відсталими у розвитку. Невже Луцьк, попри боротьбу за європейське майбутнє, з такою тимчасовою владою повільно, але впевнено, котиться до рівня малорозвинених точок на світовій карті?!", - додав Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХТо про це подбає?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні