--> У бюджеті Луцька виділили гроші на житло учасникам АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У бюджеті Луцька виділили гроші на житло учасникам АТО

1
0
У бюджеті Луцька виділили гроші на житло учасникам АТО
У бюджеті Луцька на 2018 рік запланували на співфінансування програми купівлі житла для учасників АТО спрямувати 11,5 мільйона гривень.

Про це йшлося 22 грудня під час сесії Луцькради, - пише "Конкурент".

З них 4 мільйони гривень у бюджеті розвитку заклали на виконання програми купівлі житла учасникам бойових дій.

Також очікується, що від пайової участі має надійти у бюджет міста 15 мільйонів гривень, з яких 50 % (а це 7,5 мільйона гривень), відповідно до ініціативи депутата Андрія Покровського, автоматично спрямують на виконання програми співфінанансування житла.

Депутат Павло Данильчук запропонував у бюджеті розвитку до передбачених 4 мільйонів, додати 50 % (7,5 мільйона гривень) з коштів, які очікуються від сплати пайової участі.

Депутат Костянтин Петрочук сказав, що в програмі мова йде про 50 % від перевиконання, а не від прогнозу надходжень. Відповідно, якщо буде перевиконання, то гроші автоматично перераховуватимуться на співфінансування купівлі житла.

Автор програми Андрій Покровський пояснив, що коли виступав з ініціативою збільшити забудовникам пайову участь з 1,5 % до 3 %, то мав чітке розуміння того, що ті 1,5 %. на які збільшили пайову участь, автоматично надходитимуть на виконання цієї програми.

"Протягом року з кожних пайових надходжень ми 50 % перекидатимемо на виконання цієї програми. Наскільки я розумію, 4 мільйони гривень, які закладені в бюджеті, – це додатково кошти від міської ради і плюс 50 % від пайової участі. В мене як автора є сподівання, що ця програма виконуватиметься, і я буду жорстко лобіювати це питання", - сказав Андрій Покровський.

Автор ініціативи депутат Андрій Покровський
Андрій Покровський запропонував лишити ситуацію, як є, і по надходженню від сплати пайової участі кожен раз виносити в сесійну залу і голосувати за надходження 50 % на виконання програми співфінансування житла учасникам АТО.

Відтак в бюджеті розвитку на 2018 рік заклали 4 мільйони гривень на виконання цієї програми. Також додатково з 15 мільйонів гривень, які очікують отримати від сплати пайової участі, 7,5 мільйона гривень (50 %) автоматично підуть на співфінансування програми купівлі житла учасникам бойових дій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вже перегризуться за квартири і гроші, як павуки в банці. Запасаймо попкорном
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні