--> СБУ перевірить три німецьких бренди на діяльність в окупованому Криму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СБУ перевірить три німецьких бренди на діяльність в окупованому Криму

0
9
СБУ перевірить три німецьких бренди на діяльність в окупованому Криму
СБУ перевірить інформацію українського міністерства про можливу роботу німецьких компаній DHL Express, Adidas і Puma в анексованому Криму.

Про це йдеться у відповіді прокуратури Автономної республіки Крим (АРК) на інформаційний запит «Крим.Реалії», - повідомляє УНІАН.

Згідно з текстом відповіді, що в прокуратуру АРК надійшов лист від Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, в якому повідомляється про «діяльності німецьких компаній в Криму». У свою чергу, прокуратура відправила інформацію для перевірки в СБУ.

«Зазначений лист направлено на адресу Головного управління Служби безпеки України в Автономній республіці Крим (з дислокацією в місті Херсон) для перевірки викладених фактів, за результатами розгляду якого буде ухвалене відповідне процесуальне рішення», – йдеться в документі.

6 грудня Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України заявило про незаконну діяльність німецьких компаній DHL Express, Adidas і Puma в анексованому Криму. Міністерство на підтвердження своїх звинувачень вказало адреси магазинів і представництв цих компаній в анексованому Криму.

Раніше Російській службі ВВС у компанії DHL Express повідомили, що «через складну політичну і правову ситуацію в Криму DPDHL веде специфічну політику щодо послуг, що надаються і компаній, які при цьому задіяні».

Публічних коментарів Adidas і Puma з цього приводу наразі немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні