У Володимирі побили військових, - ЗМІ

0
4
У Володимирі побили військових, - ЗМІ
У Володимир-Волинському трапилося декілька бійок вулиці Шевченка.

Останнім часом все частіше трапляються випадки побиття людей на цій вулиці, здебільшого в районі залізничного вокзалу, - пише Район.Володимир-Волинський.

Днями на цій вулиці жорстоко побили двох військовослужбовців, які внаслідок цього потрапили в лікарню. Відомо, що одному з постраждалих повикручували руки, нанесли чимало важких травм.

Потерпілих доставили в хірургічне та реанімаційне відділення ТМО. Останнього планують перевезти у військовий госпіталь.

Як повідомили в міському відділі поліції, минулої ночі на тій самій вулиці Шевченка, близько опівночі, невідомі особи побили двох чоловіків 63 та 68 років народження.

Якщо проаналізувати всі повідомлення, які описувались попередньо на сайті, чимало нападів та випадків побиття дійсно відбувалися в районі залізничного вокзалу та вулиці Шевченка, що у Володимир-Волинському.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні