Експерти «зняли зірки» з луцького готелю «Noble»

4
8
Експерти «зняли зірки» з луцького готелю «Noble»
Експерти міжнародного сервісу Booking.com позбавили луцький Noble Boutique Hotel статусу п`ятизіркового.

Сталося це за кілька днів після скандалу, який вибухнув у волинському сегменті інтернету.

Про це повідомив Волинський інформаційний портал.

Користувачі соцмереж побачили на авторитетному сайті Booking.com сторінку нового закладу Noble Boutique Hotel з амбітною позначкою – «п`ятизірковий».

Лучанин Дмитро Щоголєв навіть написав блог на сайті «Таблоїд Волині», де висміяв пафосність власників готелю. На думку блогера, Noble Boutique Hotel не дотягує до такої, найвищої серед готелів оцінки. Думку дописувача підтримали коментатори.

За тиждень з сайту Booking.com зникла позначка про «5-тизірковість» луцького закладу. Очевидно, що експерти українського офісу цієї міжнародної компанії звернули увагу на невідповідність заявленого сервісу Noble Boutique Hotel і стандартам готельного бізнесу й обтрусили «зірочки» зі сторінки закладу.



Відомості про «п`ятизірковість» готелю лишилась тільки на рекламних сервісах, які розміщують інформацію на комерційній основі. Тобто менеджмент готелю проплатив позначку найвищої категорії на вітчизняних сайтах і в сервісах пошукової системи Google і Google Maps.



Інформації про цей «найвищий статус» вже немає на сайті готелю, візитках і чеках. Хоча згідно з Національним стандартом класифікації готелів ДСТУ «Категорію готелю зазначають на його вивісці, на квитанціях, у реєстраційній картці гостя та в рекламних документах».



Обсипались зірки

Зараз готель Noble Boutique Hotel вже позбавлений незаслуженого «найвищого статусу» на авторитетних міжнародних ресурсах і не ризикує писати про це на офіційному сайті, чеках і рекламних матеріалах.

Інформація про незаслужену 5-тизірковість є тільки на комерційних сервісах, які за рекламний бюджет напишуть будь-яку хвалебну оду про клієнта.

Теги: готель, noble
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пряме введення споживачів в оману. Чекаємо реакції захисників споживачів та антимонопольного комітету ?
Відповісти
Хлів з клопами. Звичайна, як при совєтах, общага, де можна заночувати, не роззуваючись і не знімаючи шпаги.
Відповісти
Любому зрозуміло що 5, це оцінка по кількості позитивних відгуків
Відповісти
5 зірок ставлять не за відгуки, а за те чи відповідає готель стандартам 5 зірок чи ні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні