Ткачук проти Рижкова: відео інциденту

17
5
Ткачук проти Рижкова: відео інциденту
У Луцькій міській раді між депутатом Євгенієм Ткачуком і активістом Сергієм Рижковим виникла штовханина: під час суперечки Ткачук штовхнув Рижкова і той впав на стіл.

Це сталось 22 грудня під час сесії Луцької міської ради.

На сесію прийшов активіст Сергій Рижков. Він хотів взяти слово, однак депутати не дозволили йому виступити. Рижков продовжував словесну суперечку з секретарам ради Григорієм Пустовітом і окремим депутатами. В якийсь момент він пішов у кінець зали, втім дорогою зупинився біля депутата Ткачука. Той встав - і штовхнув Рижкова.

«Шановні журналісти, ви бачили, що я практично не доторкнувся до нього, а він – 150 кілограм, залетів на стіну. Це просто смішно», - потому заявив Ткачук.

Рижков повідомив, що напише заяву в поліцію

Відео бійки - з 2:48


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому правда в очі коле, той розпускає руки.
Відповісти
не міська рада, й грьобаний цирк
Відповісти
Шукайте кому вигідно. Для кого Рижков все це влаштував? Якщо за кремлівськими ЗМІ цей спектакль покажуть, тоді питання зніметься саме собою.
Відповісти
Дурдом повний

Відповісти
Рижков провокатор, а також артист і каскадер!!!!!
Відповісти
Це бійка? ха ха! Та Ткачук Рижкова трохи підсунув, а той в момент свого падіння дивиться куди йому падати. похоже на підставу і спровоковане шоу
Відповісти
Якого фіга той активіст там взагалі робив?
Відповісти
Бо він АКТИВНИЙ в прямому змісту цього слова ПРОВОКАТОР
Відповісти
а ти - ПАСИВНИЙ, в прямому смислі цього слова )))
Відповісти
Шоу! Дійсно смішно. Бійці сумо. Правда один з них на кілограм 60-70 важчий, але так далеко летить) Одним словом- каскадер пан Рижков
Відповісти
Пан Ткачук, нехай розкаже, як на початку 90х перебивав номера агрегатів авто. Нехай згадає як обслуговував криміналітет. Чи думає що у людей пам'ять погана, і деяких вже немає на цьому світі. І не для кого не таємниця, що всі земельні питання можна повирішувати через нього, питання лише ціни).
Відповісти
Ткачук Рембо із Луцька!!!
Відповісти
народний депутат дозволяє собі розпускати руки,бодай до провокатора-босота.....
Відповісти
Рижков клоун"шапіто"
Відповісти
ти не анонім, ти анан*ст... Пєцькін портрет ще не весь заляпав? чи на кого ти там дро*иш?
Відповісти
Цей чоловік прийшов встановлювати справедливість, а сам забув, що набрав кредитів в банкпх і не віддає. Показує приклад мабуть, який законопослушний громадянин
Відповісти
Бардак!!!!! Ганьба таким депутатам!!!!Один руки розпускає, інший вдає що побили , третій йде і руку потискає ніби герою, інші підтримують оплесками. Прикро, що ці люди керують містом(((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні