Опалювальний сезон у Луцьку на межі зриву

1
-4
Опалювальний сезон у Луцьку на межі зриву
У Луцьку може зникнути опалення у будинках через заблоковані рахунки "Луцьктепла".

Попри рішення Господарського суду Рівненської області щодо зняття арешту із рахунків державного комунального підприємства «Луцьктепло», наразі вони не розблоковані. Натомість коштів не лишилося, та на підприємстві не знають, як мають надалі забезпечувати опалювальний сезон, - пише ВолиньPost.

За словами директорки "Луцьктепла" Валентики Малютіної, підприємство зробить усе, аби в оселях лучан було тепло на свята. Однак, не все залежить від «Луцьктепла».

«Ми вимушені констатувати, що всі наші піврічні переписки та судові справи, звернення… в кращому випадку отримуємо відписки за місяць, та результату нема ніякого», – каже директор.

Натомість нині є чинне рішення Рівненського господарського суду щодо обов’язкового зняття арешту з рахунків та неможливості подальшого арешту – рахунки по співпраці з ЄБРР та по виплаті заробітної плати.

Між тим, із рахунку підприємства списали 3 мільйони гривень.

«На даний момент ми не маємо жодної гривні, якою можемо розпоряджатися, всі рахунки поблоковані 100%», – заявила Малютіна.

Тому подальша доля підприємства невідома.

«Ми просимо виконання законної судової ухвали… зарплати немає, і що найгірше нема перспективи. Ми не знаємо, як далі діяти», – додала Малютіна.

Вона каже, що влада не звертає уваги на ситуацію, тому на підприємстві не знають, як надалі забезпечити опалювальний сезон у місті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розігнати ту контору і перевезти будинки на індивідуальне опалення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні