У селі на Волині згоріла недільна школа

0
8
У селі на Волині згоріла недільна школа
У Розничах, що на Волині, на вулиці Польова, 27 згоріло приміщення недільної школи.

Пожежа трапилася у вівторок, 19 грудня, - повідомляє прес-служба Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів.

Зусиллям пожежників вогонь вдалося локалізували за дві години. Причини займання наразі невідомі. Завдяки тому, що вітер дув у протилежному напрямку від Дому молитви – приміщення для проведення богослужінь без ушкоджень.

Петру Матвійчуку, пастору місцевої церкви, зателефонували близько 20,00 і повідомили про займання приміщення недільної школи. У цей час служитель знаходився на зібранні в сусідньому селі.

Як повідомляє служитель, обійшлося без жертв, оскільки під час займання в приміщенні знаходилася літня жінка. Вона не постраждала.

"Приміщення недільної школи було новим і за розмірами більшим, ніж сам молитовний будинок. Тут зосереджувалося багато духовної праці – навчальні групи, співанки, різні церковні зустрічі, також духовий оркестр тут проводив репетиції. Все було зроблено добре, сучасно, комфортно. Ми три роки користувалися цим і були задоволені – проте за дві години всього цього не стало", - зазначає пастор Петро Матвійчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні