--> Як засвічували головні новорічні ялинки Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як засвічували головні новорічні ялинки Луцька

0
5
Як засвічували головні новорічні ялинки Луцька
Головну новорічну ялинку Луцька офіційно засвітили.

Про це повідомляє 12 канал.

Ввечері 19 грудня на Театральному майдані провели театралізоване дійство, під час якого дитячі колективи співали колядки та розігрували різні сценки. І всі − на честь Святого Миколая, покровителя міста.

Щодо оформлення дерева, то в лучан виникли протиріччя. Дехто вважає, що центральну ялинку міста могли б прикрасити краще. Інші кажуть, що і цього достатньо.

На прикрашання семи ялинок Луцька, включно із тими, що на Театральному майдані, витратили близько двохсот п'ятдесяти тисяч гривень. Такі цифри озвучив директор департаменту ЖКГ, який і сам прийшов на дійство. Каже, що в цілому оформленням новорічної повністю задоволений. Тим паче, що багато грошей не мали, а команду дизайнерів найняти не було змоги.

Засвіченням головної ялинки традиційно розпочинають сезон новорічно-різдвяних свят. Зелена красуня прикрашатиме центр міста аж до Водохреща.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні