У Ковелі засвітили ялинку. ФОТО

0
8
У Ковелі засвітили ялинку. ФОТО
У Ковелі відбулося урочисте відкриття міської новорічної ялинки.

Ялинку відкрили 19 грудня, на День Святого Миколая.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Мистецький захід тривав понад годину. Ведучі Наталія Гончар та Анастасія Данилюк впродовж вечора підбадьорювали усіх гостей, закликали їх до веселощів та розваг. А допомагали їм Солоха з Антипком. Їх зіграли Альона Малюга-Мельникова та Максим Цехончук. Маленькі ковельчани співали і танцювали разом з героями мистецького дійства.

Почесним гостем був сам Святий Миколай, який засипав усіх щирими вітаннями.

Поздоровив ковельчан зі святами міський голова Олег Кіндер. Він зауважив, що зараз непрості часи, але разом можна зробити багато хороших справ, щоб рідне місто ставало дедалі кращим та комфортнішим для життя. Олег Кіндер побажав всім миру, спокою, міцного здоров'я та гарно завершити рік, що минає.

У концертній програмі взяли участь: вихованці зразкових студій «Надія» (Ірина Новожилова), «Дзвіночок» (Інна Темрук) НД «Просвіта», студії естрадного співу «Зорепад» НВК №13 (Руслана Шацька), студії сучасної хореографії «Пірует» (Марина Приц), народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Барвінок», народний аматорський фольклорний гурт «Намисто (Наталія Гончар), хор «Криниця» ПТМ «Ковельтепло» (Олексій Кіпень).

Прийшов час засвітити головну героїню новорічно-різдвяних свят - ялинку. Виконати таку важливу місію доручили міському голові Олегу Кіндеру та Святому Миколаю.

Для оздоблення ялинки використали майже 300 різноманітних прикрас та 400 метрів гірлянди.

Варто додати, що стилізованою ілюмінацією прикрасили і ялинки на площі Героїв Майдану, приміщення Будинку рад. Бульвар Лесі Українки теж "одягнули" у яскраві вогні.

Урочистим моментом програми стала передача Вифлеємського вогню миру.

Його у Ковель привезли представники Всеукраїнської національної організації «Пласт» «Станиці Ковель». Її керівник Сергій Дружинович і вручив священний вогонь міському голові Олегу Кіндеру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні