12 тролейбусів «возять повітря», - луцький посадовець

5
1
12 тролейбусів «возять повітря», - луцький посадовець
Начальник управління транспорту і зв’язку Анатолій Миронюк повідомив, що Луцьке підприємство електротранспорту «возить повітря» у 12 тролейбусах.

Про це йшлося у середу, 20 грудня, під час засідання виконкому Луцькради.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що Європа активно переходить на систему перевезення пасажирів в електротранспорті.

«Почувши цифру дотацій у 45 мільйонів гривень я жахнувся. Чи є якийсь план виходу з цієї ситуації? Так, чи інакше електротранспорт може бути рентабельним» - поцікавився він.

Начальник управління транспорту і зв’язку Анатолій Миронюк погодився, що у Луцьку електротранспорт може бути рентабельним.

«Чому сьогодні не так? Коли ми розробили логістичні мапи перевезень, то прийшли до висновку, що на маршрутах №№ 3,6, 7, 8, 9, 12 возять повітря. Це означає, що 12 тролейбусів працюють у мінус нуль. Треба міняти контактну мережу і думаю, що ці тролейбуси вийдуть з позитивним сальдо», - сказав він.

Анатолій Миронюк наголосив, що 25 років ніхто не проводив досліджень системи електротранспорту.

«Контактні мережі ті самі, а пасажиропотік змінився», - додав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оцініть графік руху тролейбусів. Коли основна маса людей їде на роботу чи в школу, то тролейбуси десь невідомо де. От їдуть люди на роботу на цукровий на 8 годину ранку,
діти в школу №16 а тролейбус по графіку приходить на цукровий десь 0 8,20-8,30. То кого він може везти крім песіонерів? Так само закінчується зміна на цукровому о 20.00. А тролейбуси в цю пору вже не ходять. Або у купи фірмочок на цукровому робочий день закінчується о 17,00. А тролейбус з цукрового вирушає о 17.05. А ще ж до тієї зупинки треба добігти. І це тільки по одному маршруту. Хтось взагалі аналізує графіки руху тих тролейбусів? чи вони їздять отрак собі, щоб перевозити пенсіонерів на ринок. Як організовуєте графік - так і маєте прибуток.
Відповісти
таке враження. що в траліках їздять одні пенсіонери треба відслідити де їх найбільше сідае іна тому місці побудувати аптеку .а так до міської ради будуть перти мае бути крута аптека
Відповісти
рогатим треба їздити з 6 ранку до 2 ночі, з чітким графіком, тоді і буде прибуток.а то маршрутники їздять коли хочуть і як хочуть.а на таксі в людей грошей немає
Відповісти
Теж проблеми!То поламався, хоч був відправлений, то тиждень не ходив, то запізно, а дітвора в школу не може попасти і вже в !єдину 17! не влазять, я вже мовчу про роботу...сумно...
Відповісти
Спочатку треба закупити нові тролейбуси, а не возити людей на розвалюхах з Польщі чи добитих наших, котрі ще мабуть мамонти бачили! Щоб не ламались через два метри, а то бідні водії весь час ремонтом зайняті!!! Сором, під боком мати завод і не купити! Не валідатори купувати і оплачувати навчання, а закупити нові тролейбуси! Оплачувати своєчасно зарплату водіям і кондукторам, і іншим причетним, а не собі гребсти!!! Зробити нормальний графік!!! А то в казкарі-фантасти записались: повітря вони возять!!! Людей вже ні за що не мають!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні