--> До діток із соціально незахищених сімей прийшов Святий Миколай | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До діток із соціально незахищених сімей прийшов Святий Миколай

0
0
До діток із соціально незахищених сімей прийшов Святий Миколай
Громадянський рух "Свідомі" разом із депутатом міської ради та меценатом Андрієм Покровським організували “зустріч” малечі зі Святим Миколаєм. Свято відбулося у кафе “DJ Ring”, запрошені були діти із соціально незахищених сімей.

"Меценат Андрій Покровський такі дійства влаштовує вже багато років, наша організація в цьому році вирішила об’єднати зусилля та приєднатись до таких благодійних справ" - розповідає співзасновник ГР "Свідомі" Павло Павлюк.

На святі діток розважали аніматори.

Першим познайомився з маленькими гостями злюка Чортеня. Він намагався діток повернути на бік зла, в результаті сам став добрим та слухняним.

Далі ж діток вчили бути чемними Снігова Дівчинка та Ангел. Маленькі гості радо ділилися з ними розповідями про свої добрі справи.

Коли чарівна книга Ангела наповнилась добром усіх діток, вийшов і сам Святий Миколай.

Розмовляли, бавились та змагались малята на повну силу разом із героями свята. Навіть влаштували “веселі старти” та майстрували величезну гірлянду.

По завершенню зустрічі Святий Миколай дав кожній дитині подарунок. А організатори свята запросили усіх на бенкет.

"Дуже добре, що влаштовують такі свята, тому що не кожен може отримати подаруночки від Святого Миколая, але саме завдяки таким акціям діти вірять у казку", - ділиться враженнями від події головний спеціаліст служби у справах дітей Ірина Пенська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні