--> Ковельський палац культури і досі не опалюється | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ковельський палац культури і досі не опалюється

0
0
Ковельський палац культури і досі не опалюється
Ковельський Палац культури імені Тараса Шевченка, вже тривалий час не опалюється.

Втім, не зважаючи на цю комунальну незручність, заїжджим естрадним знаменитостям, які тут частенько виступають, таки вдається в зимовий період збирати повний зал своїх шанувальників. До речі, один із найбільших залів Волині. Щоправда, пізніше люди в соцмережах жаліються, що в приміщенні Палацу надто холодно, адже там температура повітря навіть нижча, ніж на вулиці, - повідомляє Про Ковель.

«Я дав офіційний лист, що він не опалюється. І організатори всі знають, що він не опалюється в зимовий період. Хоч іди, хоч не іди. Я ж не заставляю іти. Це не нарада, що я його привів. Він взяв білет і пішов», - прокоментував ситуацію президент підприємства «Ковельсільмаш», член виконавчого комітету Ковельської міської ради Микола Заікін.

«Майбутнє будинку буде елементарно простим, інтересним. Є два варіанти: або наші акціонери його розберуть, або ще гірший варіант, що на місці цього будинку поставлять молитовний дім. Це буде інтересно, коли приїдуть з Канади чи Європи, і ми його продамо. І там зроблять молитовний дім. Ото буде красиво для Ковеля», - припустив Микола Заікін.

Також президент «Ковельсільмашу» зазначив, що для збереження даного об’єкту, хоча б в такому стані, як він є тепер, та на утримання його охоронної служби, доводиться щорічно витрачає 150-200 тисяч гривень.

За словами Заікіна, Палац культури імені Тараса Шевченка, який нині перебуває у заставі, він готовий продати. Більше того, президент «Ковельсільмашу» зізнався, що взагалі не розглядає можливості безкоштовно передати у власність громади міста культурну споруду, тому що вже має гіркий досвід такої співпраці.

«Ми вже передали стадіон, садки. Половину попередавали і поробили там житлові будинки», - невдоволено висловився про подальшу долю переданого місту нерухомого майна підприємства його нинішній керівник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні