Плутатина триває: Ігоря Поліщука знову «перехрестили»

1
-5
Плутатина триває:  Ігоря Поліщука знову «перехрестили»
Поліщук проводив перемовини із заступником міністра не як радник, а як секретар Луцькради?

Заступник міністра Мінрегіонбуду Лев Парцхеладзе розповів про найцікавіше з того, чим займався за тиждень, зокрема і про розмову з представниками луцької влади.

«Продовжуємо реалізацію важливих соціальних проектів у регіонах: сучасних медичних амбулаторій, #ЦНАП-ів, сімейних будинків для дітей-сиріт, сервісів порятунку «Безпечно» та Новий Освітній Простір #НОП у школах. Так, наприклад, вчора з в.о. мера Григорій Пустовіт Луцька та секретарем міськради Ihor Polishchuk спілкувалися про нові цікаві проекти для міста, а на онлайн-нараді з регіонами обговорили стан реалізації проектів #ДФРР та проектів за рахунок субвенції на розвиток ОТГ. На жаль, деякі області до сих пір мають нерозподілені залишки по проектам, у багатьох регіонах низький % використання коштів. Це неприпустимо!», - написав Лев Парцхеладзе на своїй сторінці у Фейсбуці.

А тим часом депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук є радником Луцького міського голови. Секретарем міськради є Григорій Пустовіт.



Тож, плутанина з посадою Ігоря Поліщука триває. Нагадаємо, нещодавно радник луцького мера Ігор Поліщук побував у столиці Португалії Лісабоні, але на офіційному сайті міжнародної організації Рада Європи він був підписаний як «Acting mayor» (виконуючий обов'язки мера, – ред.).

Згодом Ігор Поліщук заперечив це і продемонстрував копії документів з цієї поїздки, де зазначено «Mr. Ihor Polishchuk, Advisor to the Mayor», що в перекладі означає радник міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як він себе називає-так його і прописують! Чекаємо на продовження.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні