--> Працівники «Кромберга» отримали «Оскари» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівники «Кромберга» отримали «Оскари»

0
0
Працівники «Кромберга» отримали «Оскари»
«Народний Оскар-2017» - так назвали конкурс кращих працівників цього року на заводі «Кромберг енд Шуберт Україна».

Вручення статуеток та гонорарів відбувалося під час щорічних загальних зборів компанії. Представлено було шість номінацій: «Улюблений шеф», «Відкриття року», «Талант року», «Спортсмен року», «Душа компанії», «Крошелюб 2017».



Фінансовий директор Олександр Шаварський розповів, що до конкурсу готувалися декілька тижнів, оскільки переможців обирали самі ж працівники. Заздалегідь у корпоративному журналі, який випускається на підприємстві, було додано відривний талон, який кожен працівник мав можливість заповнити та вказати, кого вважає кращим у номінаціях.



Таким чином «Народний Оскар-2017» отримали Ольга Кукса («Улюблений шеф»), Сергій Петрик («Відкриття року»), Леонід Приймачук («Талант року», Роман Харченко («Спортсмен року», «Крошелюб 2017»), Володимир Остапюк ( «Душа компанії»). Такий конкурс не лише мотивує, а й згуртовує колектив, вважає пан Олександр і додає, що компанія завжди ініціює різного роду дозвілля для колег.

Подарунки на цьому не закінчились, для найактивніших та найзавзятіших членів родини «Кромбергу» представили декілька гран-прі. Сертифікат із грошовою нагородою за перемогу у шахах отримав Юрій Чучко. Хлопець каже, що не здивований грантом, адже виборов багато перемог у шахових турнірах і це не перша його відзнака в компанії, минулоріч він також став найкращих шахістом.

За активну участь в акції приведи друга «Кращий рекрутер 2017» грант у розмірі 10 тисяч гривень отримав Микола Хомяк, також нагородами відзначили футболістів та кращого тенісиста Павла Киша. Оригінальне гран-прі за пильність та небайдужість заслужив Віталій Соловей, який своїм професіональним оком вчасно виявляв технічні помилки.

Між найсумліннішими працівниками провели лотерею і п’ятеро переможців отримали грошові дарунки.



На подію зібралася величезна кількість кромбергівців, кожному кортілося почути про плани на майбутнє та про перспективу збільшення зарплати. Втішними новинами поділилось керівництво, адже на 2018 рік у першому півріччі оплату праці збільшать на 15%, а нині до Дня Святого Миколая кожен отримає ще й премію.



Окрім того, заявив Олександр Шаварський, кращих професіоналів луцького заводу чекають поїздки за кордон, де започатковується будівництво нових заводів «Кромберг енд Шуберт».



Передрук заборонено
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні