У Луцьку повірка лічильників буде платною

6
3
У Луцьку повірка лічильників буде платною
З 22 грудня 2017 року повірка лічильників гарячої води у Луцьку стане платною і буде коштувати 90 гривень 62 копійки.

Про це повідомляє "Луцьктепло".

"Зі складу тарифів на теплову енергію виключені витрати на встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії і гарячої води. Враховуючи вищевказане, з 22.12.2017 р. ДКП «Луцьктепло» не проводить повірку квартирних лічильників гарячої води на безоплатній основі", - повідомляють у підприємстві.

Вартість повірки станом на 14 грудня становить – 90,62 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так їм хохлам і треба!!!
Відповісти
За такі гроші можна новий лічильник купити
Відповісти
Закони України читайте Луцьктепло-неуки.Все робите через одне місце.Повірка за рахунок монополіста,та ще й без демонтажу-прилад купіть,або візьміть в оренду.Крутите тарифами як циган торбою.
Відповісти
Зробіть висновок ,хто керує "Луцьктепло", якщо вони не знають законів (повірка лічильників проводиться за рахунок надавачів послуг),
Відповісти
Хто виключив із тарифів про те ,що ви написали??? ТАРИФИ НА ГАРЯЧУ ВОДУ ПІДНЯЛИ ДО 86 ГРН. КЕРІВНИЦТВО " ЛУЦЬКТЕПЛО" НЕКВАЛІФІКОВАНЕ ,ТОМУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ПРОБЛЕМИ.
Відповісти
Закон почав діяти від 1 січня 2016 року.

Повірку та ремонт лічильників на газ, воду, електроенергію та тепло відтепер мають проводити за свій рахунок не споживачі, а надавачі комунальних послуг. Вони тепер відповідають за своєчасність повірки, стежать за термінами
проведення, мають письмово повідомити споживача про терміни проведення повірки.

Про це йдеться в законі "Про метрологію та метрологічну діяльність", який набрав чинності 1 січня 2016 року.

Читайте також:

За самовільне відключення від теплопостачання та гарячої води українців хочуть штрафувати
За самовільне відключення від теплопостачання та гарячої води українців хочуть штрафувати

"Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну і теплову енергію, газ і воду), що є власністю фізичних осіб, здійснюються за рахунок суб'єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання. Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки ... покладається на суб'єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання. Періодична повірка проводиться за рахунок тарифів на електро-, тепло-, газо- і водопостачання", – ідеться в законі.


Наскільки та коли зростатимуть комунальні тарифи у 2016-2017 роках
Про зростання комунальних тарифів у 2016-2017 роках читайте н Більше читайте тут: https://tsn.ua/groshi/v-ukrayini-nabrali-chinnosti-novi-pravila-povirki-lichilnikiv-scho-ce-oznachaye-dlya-spozhivachiv-571033.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні