У Луцьку завершився міжнародний турнір з настільного тенісу

0
0
У Луцьку завершився міжнародний турнір з настільного тенісу
У луцькій ДЮСШ №2 завершився Х міжнародний турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті В. Змунчило та М. Блонського.

Цьогоріч на Волинь завітали гості з двох міст Білорусі - Бреста та Барановичів, а також команди зі Львова, Івано-Франківська, Збаража, Рогатина, Вінниці, Кременчука, Жовкви, Славути, Ковеля, Ківерців.

Змагання розпочалися 8 грудня та тривали три дні. Офіційне відкриття відбулося у суботу, 9 грудня.

Меценатом дійства виступила компанія «Кромберг енд Шуберт Україна». Технічний директор підприємства Славомір Качмарек привітав команди, після чого учасникам вручили солодкі призи.


Директор КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» Валерій Панчук розповідає, що цього року на турнір чекали команду з Республіки Польщі, але, на жаль, сусіди не змогли завітати. Попри це, луцькі спортсмени 16 грудня збираються на змагання до польських колег, доїзд забезпечує «Кромберг енд Шуберт Україна».

Директор спортшколи пишається співпрацею з цією компанією, яка розпочалась ще у 2013 році. Нині, як розповідає Валерій Панчук, усі капітальні ремонти приміщення спортивної школи зроблені за підтримки заводу. Безпосередньо зала, у якій проходить Міжнародний турнір з настільного тенісу, відреставрована завдяки фінансовій підтримці «Кромберг енд Шуберт Україна». Також проводяться ремонтні роботи у решті спортзалів, а от гардеробні, вбиральні та коридорне приміщення повністю в обновках.



Славомір Качмарек запевняє - задоволений, що має шанс підтримувати луцьку ДЮСШ №2 і розповідає, що їх компанії з інших країн також сприяють розвитку дитячого спорту. Ця політика стала багаторічною традицією Кромберга. Окрім того, між українськими працівниками заводів у Луцьку та Житомирі проводяться щорічні спортивні змагання з футболу.



Третій день турніру закінчився, перемогу вибороли команда ДЮСШ №2 Луцької міської ради, друге місце посіла команда міста Брест, третє місце - збірна команда Львівської області, загалом турнірна картина виглядає так:

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні