У Луцьку виступила відома ведуча-мандрівниця Леся Никитюк*

0
5
 У Луцьку виступила відома ведуча-мандрівниця Леся Никитюк*
Мандрівниця, спортсменка, комунікабельна і дотепна артистка – такою побачили лучани відому телеведучу Лесю Никитюк.

Ведуча популярного телевізійного шоу «Орел і решка» зустрілась з лучанами у розважальному центрі «Промінь» 10 грудня.

Леся Никитюк розповіла про країни, в яких побувала, їх екзотичну природу, менталітет місцевих жителів, пригоди знімальної групи під час зйомок телевізійних шоу тощо.

Найбільше сподобались глядачам цікаві історії із цих мандрівок, екстримальні ситуації та курйози. Та найгучніші оплески викликала фраза Лесі про те, що незважаючи на красу і комфорт багатьох країн, де вона побувала, ведуча планує жити лише в Україні та всіх закликає робити так само.

Подібні зустрічі є невід’ємною частиною культурно-розважальної програми РЦ «Промінь» разом з кінопереглядами, концертами, виставами. У найбільшому залі «Променя» розміщується кінотеатр всеукраїнської мережі «Мультіплекс». До речі він є найбільшим кінозалом Волині та найбільшим серед усієї мережі «Мультіплекс» в Україні.

Наступна творча зустріч із відомим телеведучим відбудеться у «Промені» 28 грудня о 14.00. Це буде легендарний український мандрівник Дмитро Комаров – автор і ведучий програми «Світ навиворіт».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні