Водія маршрутки «Луцьк-Рожище» звинуватили в обмані пасажирів. ОНОВЛЕНО

4
3
Водія маршрутки «Луцьк-Рожище» звинуватили в обмані пасажирів. ОНОВЛЕНО
Водія маршрутки "Луцьк-Рожище" звинувалити у тому, що він обманює людей при купівлі квитка.

"Сьогодні їхав з роботи маршруткою Луцьк - Рожище, яка від'їжджає з вокзалу о 17-00. Спостерігав, як водій дурить пасажирів і заробляє на них", - написав Олександр Рогозин на сторінці "Актуальна Волинь" у Фейсбуці.

Вартість проїзду до Рожищ становить 18 гривень. За словами Олександра, у маршрутку зайшов батько з дитиною і водій сказав заплатити 28 гривень.

"Хоча дитячий квиток коштує 25% від вартості повного білету. І так надурив декількох людей поки мені довелось їхати. Ганьба", - пише Рогозин.

Крім того, у коментарях під дописом користувачі також нарікають на рожищенський маршрут.

"Моя дитина теж їздить зі школи цими маршрутками і кожен шофер бере гроші по різному. Я сама не один раз робила зауваженя на рахунок оплати. У відповідь - віддають гроші і кажуть "Виходьте", - пише Оля Омелюк.

Зазначимо, що згідно Постанови Кабміну "Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту" для дітей віком від 6 до 14 років знижка на квиток становить 25% від повної вартості.

Таким чином, звинувачення Олександра Рогози виявились безпідставними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не водій. Але взагалі то 75%
Відповісти
25 % знижка вартості проїзду у період з 01 жовтня до 15 травня
(сезонна пільга)
Пункт 159 Постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.07 р. № 1184 “Про внесення змін до Правил надання послуг паса-жирського автомобільного транс-порту”
Відповісти
На маршруті Луцьк-Рожище,Луцьк-Ківерці,в жодній маршрутці немає затверджених тарифів на перевезення,на основі чого перевізники підняли ціну за проїзд на три гривні???? Якість перевезення остаєть на нулі, люди запихають як оселедець в банці,а їздять водії ніби в них дрова в салоні,хто перший....
Відповісти
Такий безлад як в нашій країні немає ні де!.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні