У Франківську під час сесії облради зламали трибуну і мікрофон

0
4
У Франківську під час сесії облради зламали трибуну і мікрофон
Сьогодні, 8 грудня в Івано-Франківську розпочалась сесія обласної ради. На першому пленарному засіданні заплановано розглянути близько 60 питань. Однак після проваленого голосування, депутат міської ради, боксер Віталій Мерінов та кілька спортсменів з вигуками «Ганьба» влаштували штовханину в президії та зламали трибуну та мікрофон.

Традиційно, розпочали з вручень відзнак, нагород та посвідчень бійця АТО прикарпатським добровальцям, – повідомляє «Бліц-інфо».

Початок розгляду питань затримався через технічні неполадки. Як пояснив голова облради Олександр Сич, система голосування «ВІЧЕ» не фіксує голосування в останньому ряді, де сидять представники «ВОЛІ», «УКРОПу», «Самопомочі» та «БПП». Коли депутати пересіли на вільні місця, приступили до формування порядку денного.

Депутат облради Святослав Никорович запропонував винести на голосування пропозицію про зняття з порядку денного питання про зведення спорткомплексу з паркінгом на місці діючого стадіону.

«За» таку пропозицію проголосували тільки 7 депутатів, тож рішення не прийняли. Самі депутати пояснили це тим, що хотіли почути позицію обох сторін.

Після проваленого голосування, депутат міської ради, боксер Віталій Мерінов та кілька спортсменів з вигуками «Ганьба!» влаштували штовханину в президії. Розгнівані мітингувальники зламали трибуну та мікрофон.

Врешті голова облради Олександр Сич оголосив перерву в засіданні на пів години і попросив поліцію заспокоїти активістів та навести порядок в залі для голосування. Проте, навіть після повернення сесію не вдалося відновити, тож голова скликав голів фракцій на нараду з цього питання.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні