Діти переселенців будуть безкоштовно їздити у луцьких тролейбусах. ВІДЕО

3
-11
Діти переселенців будуть безкоштовно їздити у луцьких тролейбусах. ВІДЕО
Сімдесят двоє дітей переселенців із Криму та Донбасу їздитимуть у Луцьких тролейбусах безкоштовно.

Відповідне рішення затвердили на засіданні виконкому у Міськраді. Правда, йдеться лише про тих, хто навчається у школах, - повідомляє 12 канал.

Всього у місті 114 дітей переселенців, які навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах. Але пільги вирішили давати не всім – враховували рівень доходів конкретної сім'ї, і право на безкоштовний проїзд залишили лише тим, хто найбільше їх потребує.

Йдеться тільки про період з січня по травень 2018 року. На літніх канікулах такі пільги школярі не матимуть.

Отримати проїзний можна у школах – щомісяця до навчальних закладів приходитиме соцпедагог, який роздаватиме учням-пільговикам необхідну кількість квитків. Загалом, практика безкоштовного проїзду в громадському транспорті для дітей переселенців діє ще х 2014-го року.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Донецьки собаки
Відповісти
а чим вони відрізняються від всіх інших дітей України??? Взагалі чому діти повинні платити за проїзд? Вони заробляють?
Відповісти
Скажіть но . а за що тим дітям такі великі привілеї? А наші- місцеві діти, що під час навчання і на канікулах отримують зарплату? Яка падлюка встановила платний проїзд для дітей??????????? УСІ БЕЗ ВИНЯТКУ ДІТИ ПОВИННІ ЇЗДИТИ БЕЗПЛАТНО-ЧИ ТО МІСЦЕВІ ЧИ ТО ПЕРЕСЕЛЕНІ---БО ВОНИ ДІТИ!!!!!!!!Чому поліція їздить безплатно, прокурори і інші-ті чия зарплата вираховується десятками тисяч? В цій державі все стоїть верх ногамиі повернуте дупою до людей....А ви свої дешеві статєйкі пишете........
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні