Згорілий ЦУМ зсередини. Перші фото після пожежі

2
-3
Згорілий ЦУМ зсередини. Перші фото після пожежі
Обгорілий перший поверх, закопчені стіни – на верхніх поверхах… Місцями – повний безлад. Місцями – акуратно розкладений товар, лише прикритий чорною кіптявою.

І попри офіційну версію слідства – коротке замикання електропроводки – неушкоджені дроти та «щитки»…

Таку «картинку» можна спостерігати на фото, зроблених після пожежі.

Після публікації статті «Чому згорів луцький ЦУМ. ЗАБУТИЙ РЕЗОНАНС» у редакцію «Волинь24» надійшов не один дзвінок: очевидці продовжили ділитися спогадами про трагічну подію. А одна із власниць магазину надала світлини, які зробила відразу, коли впустили в універмаг.

Нагадаємо, 4 грудня 2011 року в луцькому універмазі сталася пожежа. Вогонь знищив і пошкодив товар понад сотні підприємців, які орендували тут торгові площі. За їхніми підрахунками, у кожному магазині втрати сягнули від 30-50 тисяч доларів і більше.

Поліція порушила кримінальну справу за недотримання правил пожежної безпеки, проте "крайнього", кому висунути обвинувачення, так і не знайшли. Справа зависла... Тим часом очевидці і навіть головний пожежник області Володимир Грушовінчук відверто кажуть: у версію несправної проводки не вірять.

























Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в магазині іграшок було товару на 30-50 тисяч доларів? та не смішіть... чи може там де спідню білизну продавали? чи там де біжутерію?
Відповісти
Саме так . Було. Ми втратили під час пожежі біля мільйона гривень.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні