Повідомили, коли завершать будувати багатоповерхівку для воїнів у Володимирі

2
7
Повідомили, коли завершать будувати багатоповерхівку для воїнів у Володимирі
Стало відомо, коли зведуть 44-квартирний довгобуд для військових у Володимирі-Волинському.

Про це 5 грудня під час візиту у місто розповів голова ОДА Володимир Гунчик.

«Будинок обов’язково добудують. Не зважаючи на ті перипетії, які виникали, ми поставимо питання перед командуванням Збройних Сил України і перед Генштабом, щоб ми у першому півріччі 2018 року будинок здали», - зауважив він.

Володимир Гунчик наголосив, якщо багатоповерхівку не зможуть добудувати будівельні бригади Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ, її зведення завершать волинські будівельники.
Нагадаємо, будівництво 44-квартирного житлового будинку для військових у місті Володимирі-Волинському розпочалося ще у 2008 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я навіть впевнений що не зможуть добудувати будівельні бригади Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ,і навіть знаю (як і всі у міств) хто саме буде добудовувати.
Відповісти
Це шо за красива будівля на фотці ?це фейк !!! там чотириповерхівку "будують" та канави по дорозі в 2 метри незасипані що на самоому повороті до гаражів, а зараз гололід та й діти вночі зі шкіл ідуть, а ця ця будівельна шобло-контора все так і кинула незасипавши глубочезні траншеЇ пастки на ведмедя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні