За скільки продають «точки» на базарах Луцька

1
0
За скільки продають «точки» на базарах Луцька
На сайтах оголошень можна знайти чимало пропозицій продажу нерухомості під торгівлю у Луцьку на Завокзальному ринку, на Центральному та одиниці на інших базарах.

Про це пише "Конкурент".

Заявники мають на увазі, що продадуть саме місце під торгівлю. Хоча доречніше говорити про продаж контейнерів, адже земля під ними комунальна. А торгові місця здають в оренду ті, хто орендує цю землю. Продавці ж контейнерів пояснюють, що достатньо буде переоформити документи та законно торгувати. Маючи місце для торгівлі, підприємець зазвичай ще сплачує вартість оренди торгового місця, послуги з прибирання, охорони та світла (якщо таке є).

Ціни за квадратний метр залежать від місця розташування "точки", її величини, наявності світла, утеплення стін, оснащення навколишньої території бруківкою, накриттям та іншими зручностями. Окрім цього часто продають контейнер із торгівельним приладдям: вішаками, дзеркалами, лотками тощо.

На Завокзальному ціни за квадратний метр починаються від 160 доларів, найдорожчою пропозицією, яку вдалося знайти, є 1100 доларів за квадрат. Середня ціна – близько 500 доларів за квадратний метр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зате оформляють субсидії та не платять податки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні