На Волині рятувальники «визволили» зі снігу дев'ять автомобілів та два автобуси

0
-5
На Волині рятувальники «визволили» зі снігу дев'ять автомобілів та два автобуси
На Волині у снігових заметах застрягли 11 машин.

Внаслідок погіршення погодних умов протягом двох днів 3-4 грудня пожежно-рятувальними підрозділами області надавалася допомога населенню по звільненню автотранспорту із снігових заметів.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС Волині.

Зокрема працівники служби порятунку Волині евакуювали 11 автомобілів, у яких перебувало 18 осіб. Аварійно-рятувальні роботи тривали у Володимир-Волинському, Іваничівському, Ковельському, Луцькому, Ратнівському, Рожищенському районах.

Так, у селі Заріччя Володимир-Волинського району працівники 7-ї ДПРЧ Володимира-Волинського витягли легкову автівку з 4-ма пасажирами, що через негоду з’їхала у кювет. Подібні ситуації, де рятувальники надавали допомогу громадянам, трапилися у селі Ольганівка Рожищенського району, селі Суходоли Іваничівського району, селі Видраниця Ратнівського району, селах Старі Кошари та Козлиничі Ковельського району.

У селі Забороль Луцького району рятувальники 2-ї ДПРЧ Луцька за допомогою спеціальної аварійно-рятувальної машини (САРМ) вивільнили із снігового полону автобус. Ще три транспортних засоби: автобус, вантажівку та легковий автомобіль з кюветів витягли працівники 20-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Торчин.

Загалом до аварійно-рятувальних робіт працівники ДСНС залучили 32 чоловік особового складу та 9 одиниць аварійно-рятувальної та пожежної техніки підвищеної прохідності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні