«Горять» холодильники і пралки: у луцькому мікрорайоні – перебої з електрикою

14
6
«Горять» холодильники і пралки: у луцькому мікрорайоні – перебої з електрикою
У Луцьку в Привокзальному та 55-ому мікрорайонах – перебої у постачанні електроенергїі.

Про це Волинь24 розповів місцевий мешканець Антон Б..

З його слів, проблеми з електропостачанням виникають у жителів Привокзального мікрорайону (проспект Грушевського, Перемоги та прилеглі вулиці) та 55-го мікрорайону (вулиці Чорновола, Липинського, Сухомлинського) протягом останніх шести місяців.

«Суть проблеми полягає у постійних перебоях, що виникають у вечірню пору та/або вночі й тривають від 30 секунд до 10 хвилин. Такі відключення виникають періодично – 1 раз на 2-4 дні», - каже лучанин.

Він переконує – це не лише створює незручності для мешканців цих мікрорайонів, а й шкодить побутовим приладам. Зокрема, через такі перебої у людей виходять з ладу холодильники, котли автономного опалення, пральні машини тощо.

«Згорів холодильник за 700 у.о. Скажіть, хто буде відшкодовувати мені збитки, пов'язані з вашими проблемами чи некомпетентністю?!», - звертається він до працівників «Волиньобленерго».

«Відомо про десятки таких прецедентів», - наголошує чоловік.

За його словами, у відповідь на телефонні звернення працівники «Волиньобленерго» повідомляють або про технічні несправності, або про планові відключення.

Антон Б. написав петицію до міської ради з проханням вирішити проблему і чекає на її публікацію на офіційному сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто їм винен ? треба було відремонтувати щиток на площадці... поставити сучасні автомати, відсікачі та стабілізатори. Поки буде пільгова ціна для населення за електроенергію, доти будуть перебої.
Відповісти
На Лесі Українки 25 вдень напруга 175-190,згоріла пралка не працює при цій напрузі мікрохвильовка,діодні лампигорять слабо.Енергетики кажуть звертатись до жеку N3 ,жек-- до енергетиків.
Відповісти
... а ще генератор забув. І нічого в мережу не вмикати, щоб не погоріло.
Відповісти
а це хіба має право зробити споживач без монополіста?
Відповісти
Ти дурачок? Мова йде про новобудови, де щитки нові, автомати найсучасніші. А на рахунок стабілізаторів - ти вважаєш розумним їх ставити на кожен прилад у квартирі? Чи може єб**е ОблЕнерго у себе порядок наведе? А коментарем про реле ти показав свій розум, вірніше його відсутність!
Відповісти
Що вночі ремонтом в щитку займатись, весь мікрорайон відключають, і за одну ніч можуть виключити до 4-6 раз. То який щиток? А ще дідо!
І це весь час!
Раз, вночі 2 години не було світла.
Відповісти
Є така проблємка і на проспекті Соборності. В мому підізді в людини згорів вінчестер на компютері. на 4 тб, а це 2000 грн.
Відповісти
МІНІМУМ 3 тисячі, а то й 3,5...
Відповісти
одним варіантом захисту при перепаді електрики є реле, яке відключає прилади. Ви можете купити пристрій на всю квартиру або розеточное реле, для коженго приладу окремо. В залежності від того, яке реле ви виберіте, вся техніка або окремий прилад відключаться при перевищенні напругою встановлених параметрів.
Відповісти
Якшо вибиває, включається і через 10секунд знову вибиває і так по пару раз підряд, то реле не варіант...
Відповісти
Саме для такого випадку на реле можна виставити затримку включення. Інша справа, що вони умудряються вночі 240-250В в мережу подавати.
Відповісти
Купіть свічки і не мучтесь.Волиньобленерго-це нікчемний безвідповідальний монстр,як і його власники.
Відповісти
Поліщуки з 55кв, не вмикайте 2квт обігрівачі, і все буде стабільно
Відповісти
Дурнику, навчись грамотно писати та мерщій біжи на роботу заробляти гроші, аби не заздрити людям з 55кв, які на відміну від тебе живуть в новобудовах з автономним опаленням, яке ти лише у снах бачив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні