«Місто, що надихає», - київський канал про Луцьк

1
1
«Місто, що надихає», - київський канал про Луцьк
Журналісти телеканалу ICTV назвали Луцьк приємним відкриттям та містом, що надихає.

Про це йдеться в сюжеті "Фактів" на ICTV.

"Там вдало поєдналась європейська вишуканість і українська гостинність. Затишне місто, де усе під рукою, зачарує найвибагливішого туриста навіть восени та взимку. Величні мури замку Любарта, Будинок з химерами, старовинні храми та затишні кав’ярні… Познайомитися з Луцьком ви зможете за день, втім приємні враження залишаться надовго", – повідомляє ведучий «Фактів».

"Найперше, що тішить око туриста у Луцьку, який приїхав сюди потягом – залізничний вокзал. Зовні будівля нагадує замок. На виході з вокзалу інформаційні таблички з переліком головних туристичних принад міста", - каже жуналістка.

"На подвір'ї замку досі панує середньовічна атмосфера. Тут часто можна застати лицарів, які зійшлися в поєдинку або ж самому навчитись стріляти з лука", - додає вона.

В замку є єдиний в Україні музей дзвонів, яких тут майже сотня. Найстарішому майже 370 років, його виготовили з гармати.

Журналістка порадила піднятися на в’їзну вежу замку. Її висота – 28 метрів, подолати потрібно аж 112 кам’яних сходинок. Але піднятися туди варто, бо з оглядового майданчика відкривається неймовірний вид на старе місто, парк відпочинку, старовинні храми.

У Луцьку можна поїсти як нашвидкуруч, так і засісти в затишному ресторанчику.

Тістечка з кавою обійдуться у 50 гривень. Поїсти в Луцьку недорого. Піца від 80 гривень. За смачний обід з різними стравами до 150.

Заночувати можна в готелі за 500 гривень на двох, або ж у хостелах – 100 гривень за людину. Загалом півтори тисячі гривень на день вам вистачить сповна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надихає на самогубство хіба що! Абсолютно сіре і безперспективне місто
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні