Волиняни можуть потрапити під «кримінал» через продаж ножів на OLX

3
-6
Волиняни можуть потрапити під «кримінал» через продаж ножів на OLX
У Володимир-Волинське міське відділення поліції надійшло повідомлення, що мешканці району на OLX продають ножі, схожі на холодну зброю.

Про це пише Район.Володимир-Волинський.

Зокрема 25-річний мешканець села Житані та 40-річний мешканець села Сусваль, того ж Володимир-Волинського району, виставили оголошення про продаж ножів.

Правоохоронці під час перевірки виявили та вилучили згадані предмети у мешканців району. Все було відправлено на експертизу.

Якщо результати експертизи підтвердять, що дані предмети є холодною зброєю, чоловіків можуть притягнути до кримінальної відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото показник роботи!! Ліс тирять, бурштин риють, літаки з контрабандою падають... а вони лохами на ОЛХ займаються.
Відповісти
Лох по шиї не дасть.А ті що риють бурштин надають,сикотно трохи.
Відповісти
Ми, працівники поліції не звикли до агресії. Ми хочемо отримувати зарплату і нічого не робити. Хочемо виходити на заслужену пенсію в сорок років. Наш девіз: "Хто небудь, аби не ми", майже як у десантників. Хочемо постояти за 400км від зони АТО і отримувати пільги. Невже ми на це не заслуговуємо? Правда всі кажуть, що наші морди просять цеглини і ми уху їли, але це не правда ми пухнемо з голоду і рибу не любим. Ми працюємо як бджілки, жирні такі, трутні називаються. Дайте нам спокій і заслужену високу зарплату, бо ми того варті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні