Молодь свідомо «косить» від армії - волинський комісар

6
-3
Молодь свідомо «косить» від армії - волинський комісар
На Волині від армії "косять" майже 60% призовників.

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

За словами військового комісара обласного військового комісаріату Романа Кулика, 1 грудня – останній день призовної кампанії, за результатами якої Волинська область справилася на 100%, тобто 55 чоловік. Також він відмітив кращі райони – Володимир-Волинський та Луцький.

"Статистика «ухилянтів» вражає: 9 тисяч 125 чоловік призивного віку просто не з’явилися до військоматів, а це 60% всіх, хто підпадав під призов. Тобто молодь свідомо «косить» від армії, вважаючи за краще поїхати на заробітки до країни-агресора, а потім ці ж гроші прогуляти у розважальних закладах", – додав Роман Кулик.

Відтак, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив напрацювати пропозиції щодо впровадження превентивних заходів щодо призову.

"Сім’ї призовників отримують державну підтримку: пільги, субсидії тощо. Натомість, призовники безвідповідально ставляться до виконання громадянського обов’язку кожного українця. Тож потрібно запросити силовиків, комісарів і обговорити питання детальніше.

Разом із тим, наше завдання – за 2 місяці доукомплектувати 14 ОМБ, але не кількісно, а якісно. Аби в повному складі і в бойовій готовності частина повернулася у зону АТО", – анонсував Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може вже пора робити висновки... так де та обіцяна професійна армія? Яка державна підтримка??? Які пільги сім'ям призовників??? Який з нього захисник,якщо він від служби втікає..?
Відповісти
ДЕЗЕРТИРІВ --в котузку та на примусові роботи . ХРЕНЬ РОЗПЛОДИЛАСЯ БІЛЯ МАМОНЬОК ..............
Відповісти
Я,як мати можу одне сказати: КРАЩЕ ТЮРЬМА,НІЖ ТРУНА,,,
Відповісти
Вибачте, але з 14 бригади більшість хотілоб піти і все із за скотського поводження та паганих неофіцерських вчинків комбатів
Відповісти
допомога..пільги..ви про що..чим це держава допомагає людям можна детальніше?
можливо податками, що ростуть з кожним роком чи цінами в магазинах..чим?
звичайно ухиляються...більшість сімей живе від зарплати до зарплати намагючись відкладати ті копійки, що залишаються на щось, чого дійсно хочеться..і то не завжди вдається...звичайно косять..і будуть косити далі..за тих півтора роки можна заробити в тій самій польші,причому непогано заробити..а не витратити цей час на нашу "професійну і усім забезпечену" армію, виконуючи завдання та забаганки керівництва..а їх різноманітність вражає...
Відповісти
Мій син пів року служить нічого страшного в цьому не має.А про пільги і все остальне брехня.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні