--> Дружина екс-кандидата в мери Луцька не захотіла землі, яку виграла на аукціоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дружина екс-кандидата в мери Луцька не захотіла землі, яку виграла на аукціоні

3
0
Дружина екс-кандидата в мери Луцька не захотіла землі, яку виграла на аукціоні
Луцька міська рада анулювала результати аукціону з продажу земельної ділянки на вулиці Карбишева, 1-к через те, що переможниця торгів Ольга Чижик відмовилася укладати договір.

Таке рішення більшість депутатів підтримали на сесії 4 грудня.

Причиною анулювання стало те, що Ольга Чижик не з’явилася для підписання договору купівлі-продажу.

Проект рішення
Проект рішення


Нагадаємо: торги на продаж чотирьох земельних ділянок у Луцьку, в тому числі й на Карбишева, 1-к, відбулися 16 листопада.

Крім згаданої землі, продавали ще дві ділянки поряд зі спортивно-розважальним комплексом «Adrenalin City»: на Карбишева, 1-м та Карбишева, 1-л. Їх на торгах викупив директор ТОВ «НВП ОРЕОЛ» Олександр Саврук за понад 1,5 мільйона гривень.

Право купівлі третьої ділянки на Карбишева, 1-к виборола ФОП Ольга Чижик, яка за ділянку площею 16 соток запропонувала майже 1,1 мільйона гривень. Стартовою ціною було 420,3 тисяч гривень.

До слова, між пані Ольгою та Олександром Савруком точилася затята боротьба за всі три клаптики на Карбишева.

Ольга Чижик
Ольга Чижик


Цікаво, що вести торги Ользі Чижик допомагали член виконкому Луцької міськради Олександр Серватович та Олександр Чижик.

Останній, очевидно, є чоловіком учасниці торгів. Він, до слова, балотувався у 2010 році на виборах Луцького міського голови від партії «Пора». Олександр Серватович свого часу також представляв цю політичну силу.

Пан Чижик є співвласником ТОВ «СИНТЕКС ВОМ», яке займається виробництвом сумок та виробів зі шкіри. Фірма «прописана» на вулиці Карбишева, 1 у Луцьку.

Разом з Олександром Савруком та Ольгою Чижик на ділянки поряд зі спортивно-розважальним комплексом претендували ще двоє учасників: власник МПП «МЕДІА» Леонід Деркач та член виконкому міськради Валерій Корпач.

Проте вони практично відразу зійшли з дистанції. Перший пояснив, що конкуренція була надто високою. А член виконкому зауважив, що представляв інтереси іншої людини, яка теж не могла запропонувати конкурентної ціни.

Зауважимо, що Ольга Чижик за можливість взяти участь в торгах сплатила 21 тисячу гривень гарантійного внеску, які, зрозуміло, їй уже не повернуть.

Василь БІДУН (для видання «Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якась больна
Відповісти
Якась вже здорова.
Відповісти
Раз за 3 роки проводять аукціон,а тримають цілий відділ в міськраді з 4 чоловік.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні